Οι μεγάλες επιδόσεις δεν είναι τυχαίες

Το όραμα ενός αυτόνομου, ενοποιημένου δικτύου μεταφορών αποτελεί την κινητήρια δύναμη στην επιχείρησή μας εδώ και πέντε δεκαετίες.

Μαζί με το όραμα συνεχίζεται ακούραστα η προσπάθεια και οι συνεχείς επενδύσεις για απόλυτο έλεγχο κάθε κρίκου της εφοδιαστικής αλυσίδας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας σταθερά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Η Intralink Logistics, των 240 επαγγελματιών πλήρους απασχόλησης και των υψηλών επιδόσεων, είναι το αποτέλεσμα.

Μισός αιώνας μεταφορικό έργο

Από την Κρήτη, στη μακρινή δεκαετία του ’60, ο ιδρυτής της εταιρείας Μιχάλης Δασκαλάκης συλλαμβάνει το όραμα της πανελλαδικής διανομής και το φέρνει μαζί του στην Αθήνα. Μέσα σε μόλις 15 χρόνια, με μια σειρά από τοπικές συνεργασίες, πετυχαίνει να το μετουσιώσει σε ένα δίκτυο μεταφοράς πανελλήνιας εμβέλειας.

Υπό την διεύθυνση πλέον του Άγγελου Μπριντζίκη, η εταιρεία μηχανογραφείται πλήρως, κάνει την πρώτη επέκταση των εγκαταστάσεών της και ολοκληρώνει, από το 2000 ήδη, ένα αυτόνομο δίκτυο διανομής στο λεκανοπέδιο της Αττικής.Η αυτονομία του δικτύου διανομής γίνεται το κίνητρο ίδρυσης νέας εταιρείας που ενσωματώνει την εμπειρία των διευθυντικών της στελεχών και τις νέες υποδομές οργανωμένης αποθήκευσης με έδρα τον Ασπρόπυργο.

Με μια σειρά δυναμικών επενδύσεων και επεκτάσεων, ως Intralink Logistics, η εταιρεία διαθέτει σήμερα είκοσι υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, που μαζί με τον σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο της την καθιστούν το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο μεταφοράς της χώρας: επιστέγασμα των συνεχών προσπαθειών πέντε ολόκληρων δεκαετιών, που συνεχίζονται σήμερα με το ίδιο πάθος, για την παροχή υπηρεσιών που απλά υπερτερούν των καθιερωμένων του κλάδου.


share to social media...
Share on linkedin
Linkedin
Share on google
Google
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Track & Trace